De fotoshoot zelf hoort zelf net zo’n leuke ervaring te zijn als het bekijken van het resultaat!

Het kan soms ongemakkelijk zijn als er zo’n grote lens op je wordt gericht. Mijn doel is daarom dan ook om dat gevoel weg te nemen, om daarvandaan te beginnen.
Dit geldt zeker ook voor dieren. Ik werk dan ook niet met druk en spanning..
De mooiste foto’s komen immers voort uit de ontspannen momenten, of gezonde alertheid en wanneer het lijkt of niemand kijkt

Voorafgaand voor een fotoshoot:

Vooraf aan de shoot is het belangrijk om te bepalen waar we de foto’s gaan maken, en wie er allemaal op de foto komen. Wil je graag buiten in het bos foto’s laten maken, of op een speciale plek? of hou je meer van een rustige studio setting? Misschien heb je juist een thema in gedachten bijvoorbeeld een verjaardag of sprookjesachtig. mocht je zelf nog twijfelen dan kijken we samen naar wat het meest geschikt is en bij jou past.

Wil je samen met je dier(en) op de foto? zorg er dan voor dat ze netjes en verzorgd zijn. Ook is het handig als je zelf iets van beloningen mee neemt. Ik heb meestal wel wat bij de hand, maar zelf weet je het beste wat je maatje lekker of leuk vind en mag hebben.

Twijfel je over wat jezelf aan moet trekken? Kies dan rustige kleding, zonder al te drukke patronen. Op deze manier gaat alle aandacht naar jou of jullie. Wanneer er (kleine) kinderen meekomen, is het verstandig om voor de zekerheid een extra setje kleding mee te nemen (indien je zelf een keer wilt verkleden tijdens de shoot kan dat uiteraard ook)

Heb je zelf ideeën over de foto’s die je wilt! deel ze dan met mij. Dan doe ik mijn uiterste best om deze te realiseren. Ook als er tijdens de shoot een idee of wens te binnen schiet, ik hoor ze graag!

Steeds vaker krijg ik de vraag om een oude foto opnieuw te maken. In dat geval is het handig om hiervan een voorbeeld mee te nemen, zodat ik de foto zo gelijk mogelijk kan reproduceren.

Na de shoot:

Zodra we klaar zijn kan je uiteraard niet wachten om het resultaat te zien! Ik doe daarom ook altijd mijn uiterste best om je zo kort mogelijk te laten wachten.

Zodra ik de laptop open zorg ik ervoor dat ik een selectie maak van de beste foto’s die we gemaakt hebben. Uiterlijk binnen een week na de shoot ontvang je op een eigen digitale pagina deze foto’s zodat je zelf rustig de foto’s kan uitzoeken die je wilt hebben. Deze foto’s zijn van lage kwaliteit en voorzien van logo. Deze foto’s zijn dan ook puur en alleen bedoeld om een selectie te maken. Wanneer je de selectie gemaakt hebt, ga ik met deze foto’s aan de slag om ze helemaal te optimaliseren voor je.
Het aantal foto’s dat je krijgt is afhankelijk van het pakket wat je gekozen hebt. Extra foto’s bestellen kan uiteraard. Wanneer ik jou keuze en de betaling binnen zijn, heb je jouw foto’s binnen 2 weken op je email!

Je krijgt de foto’s zowel op groot formaat zonder logo voor eigen gebruik, en 1 op web formaat met logo.
Deze is bedoeld voor het openbaar gebruik op bijvoorbeeld SocialMedia.

Tarieven Shamilla Fotografie

BASIS SHOOT

Max 30 min
Keuze uit portret of actie foto’s
5 Foto’s naar keuze op groot digitaal formaat

Prijs €60,-
Groepskorting vanaf 3 shoots €50,-

LUXE SHOOT

Max 60 min
Keuze uit portret en/of actie foto’s
10 Foto’s naar keuze op groot digitaal formaat

Prijs €99,-
Groepskorting vanaf 2 shoots €85,-

Reiskosten:

Wanneer ik op locatie foto’s kom maken vraag ik buiten een straal van 15 km rondom postcode 5971 een vergoeding van 19ct per kilometer retour.

STUDIO  SHOOT

Max 45 min
portret foto’s
5 Foto’s naar keuze op groot digitaal formaat

Prijs €70,-
groepskorting vanaf 3 shoots €50,-

IN DE BOX SHOOT

Max 60 min
Beschikbaar voor meerdere personen en/of huisdieren
1 collage naar keuze

Prijs €80,-
Extra collage €20,-

Moeite met het uitzoeken van de foto’s?
Dan kies je er toch gewoon een aantal extra! Voor €7,50 per foto kan je de foto’s bij bestellen!

Cadeautip!

Een bijzonder cadeau, Een fotoshoot is misschien nu net waar je naar op zoek bent! Ideaal voor die ene dierenliefhebber.
Of is er staat er een spannende tijd of levensgebeurtenis op iemand te wachten?
Een cadeaubon kan voor elke prijs worden uitgegeven, en heeft een geldigheid van 1 jaar na de schenking.

Extra opties bij een fotoshoot

Soms wil je net even dat beetje extra, om in een bepaalde (feestelijke) sfeer te komen, of gewoon omdat het kan…
Dan zijn allicht deze opties een leuke toevoeging aan je shoot:

Fotografie halster

Deze zit standaard in mijn tas.
Een extra dun halster speciaal om het effect te creëren dat je paard los staat samen met jou op de foto.
Op locatie is dat lang niet altijd mogelijk, maar met dit halster, wat gemakkelijk weg te werken is op de computer kunnen we op een veilige manier dit doel bereiken.
Gebruik hiervan is kosteloos. Ik heb een aantal halsters ,waardoor er meerdere paarden tegelijk op de foto gezet kunnen worden op deze manier .

(Kerst) Krans

Een kerstkrans gebruiken tijdens je shoot? Hier kan je kosteloos gebruik van maken
(wel van te voren aangeven, zodat ik de spullen mee heb)
Superleuk wanneer de kerst voor de deur staat! Erg leuk en kan zowel als een portret/ black foto, maar in de buitenlucht geeft het ook zeker een leuk effect! ook is het mogelijk om de krans om een hoepel te bevestigen, zodat honden er bijvoorbeeld ook doorheen kunnen springen

Blad Goud/Zilver/Roze.

Een heel mooi en sjiek effect!
Door Gebruik van Vasseline plakken we het bladgoud op het hoofd en/of hals van het paard. Dit blijft goed zitten, en is naderhand supermakkelijk met een (baby) doekje er ook zo weer van af. Wel net zo fijn!
Wil je dit toevoegen aan je shoot? Dan kan dat voor €10 euro extra. Ook hiervoor geldt.. van te voren aangeven.

Holy Powder

Verschillende vrolijke kleuren Holy Powder zijn op voorraad waarmee we op een andere manier een WOW factor kunnen toevoegen aan jou shoot!

Een kleurrijke bende! Er zullen speciale fotoshoot dagen met holy powder worden georganiseerd. Kan je niet wachten neem dan gerust even contact op.

Bij het boeken van een shoot gaat je akkoord met de Algemene Voorwaarden